Jedna od najpoznatijih ex-jugoslovenskih glumica Neda Arnerić (65)u srijedu kasno uveče hitno je prebačena na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) u Beogradu.

- Primili smo pacijentkinju sinoć i njeno stanje je za sada stabilno, naveo je izvor iz spomenute ustanove, dodajući da ljekari nisu mogli da daju nikakve prognoze zdravstvenog stanja Nede Arnerić, osim da dobija svu neophodnu njegu i terapiju. Nešto prije 13 sati u četvrtak begoradski Blic objavio je da je Arnerićeva u teškom stanju i da doktori pokušavaju da joj sačuvaju život.

Inače, njen brat zabrinuto je prijavio policiji da Neda ne odgovara na telefonske pozive. Do stana su brzo došli policajci, vatrogasci i bravar. Vrata su bila zaključana i ključ u bravi sa unutrašnje strane.

Neda Arnerić trebalo je u srijedu uveče da se pojavi na Festu, gdje je prikazan njen film, ali nije došla.

Bravar i vatrogasci ušli su u stan i zatekli Nedu bez svijesti. Davala je znake života, a pored nje su bili lijekovi. Hitno je transportovana u bolnicu.

Iako su pojedini mediji javili da je glumica pokušala suicid, to za sada nije poznato.

Podsjetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o tome se doznalo tek u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Glumica se teško povrijedila padom sa svoje terase prije 3 godine. Neda Arnerić pala je tada sa terase svog stana na trećem spratu u Dubljanskoj ulici na Vračaru. Tom prilikom je povrijedila kičmu i bila je zbrinuta u Urgnentnom centru. Ona je tada, prilikom pada, slomila tri pršljena, vratni, kičmeni i grudni.

POVEZANO
Neda Arnerić padNEDA ARNERIĆ OPISALA ŠTA SE DOGODILO U TRENUTKU kad je pala s balkona i teško se povrijedila