Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo lišili su slobode Nenada Božića (45) iz Pala, zbog sumnje da je ubio svog oca, Veljka Božića, takođe sa Pala.

- Lice se sumnjiči da je 17.09.2018. godine, u ulici Trifka Grabeža, opština Pale, upotrebom hladnog oružja-noža, lišilo života lice inicijala V.B. iz Pala, navedeno je iz policije.

Zločin Pale 17/09/18a

Komšije koje su željele ostati anonimne tvrde za Srpskainfo da je Nenad poslije ubistva hodao ulicom s nožem u rukama, nakon čega su pozvali policiju.

Nezvanično se doznaje da je Nenad oca Veljka usmrtio na spavanju. Nakon toga je krvav izletio na ulicu pa su građani koji su ga vidjeli odmah pozvali policiju...

Na uviđaj na lice mjesta izašao je i tužioc Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. Počinioc je lišen slobode. Nakon uviđaja tijelo je pokopnim vozilom prevezeno u mrtvačnicu radi obdukcije, koja je naložena.

Navodno su tragediji prethodili narušeni porodični odnosi.

Zločin Pale 17/09/18a

Nenad Božić (Foto: Facebook)

Veljkov sestrić Nenad Krsmanović je izjavio da su u kući živjeli samo otac i sin te da mu još nije jasno šta se dešavalo, piše Dnevni avaz.

- Ne znam jesu li se svađali i šta je bilo. Nenad nije radio, rezbario je drvene ploske i prodavao ih. Veljko je imao 80 godina, nedavno je podigao spomenik sebi i supruzi. Veljki je jedan sin poginuo, a ima još i kćerku - naveo je Krsmanović.

Zločin Pale 17/09/18a

(Doznajemo.com)