Obdukcijom je utvrđen tačan uzrok smrti sedamnaestogodišnjakinje iz Crnjelova, čije je tijelo juče dovezeno u Dom zdravlja u Bijeljini, a dosadašnjom istragom utvrđeno da je smrt najvjerovatnije nastupila prirodnim putem.

- Uzrok smrti maloljetnice iz Bijeljine je sepsa, izjavila je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina Mira Medić.

- Nakon završene obdukcije vještak me usmeno obavijestio da je uzrok smrti sepsa, a pismeni nalaz treba biti dostavljen u toku dana, dodala je Medićeva.

Obducent je konstatovao da se ne radi o lomovima nego o pucanju kože na određenim mjestima

Podsjetimo, Policijskoj stanici Bijeljina 1, juče oko 5.20 časova, dežurni ljekar lokalnog Doma zdravlja prijavio je da je otac dovezao djevojku (17), koja je već bila preminula.

- Izvršenim uviđajem i spoljnim pregledom beživotnog tijela maloljetne djevojke, konstatovano je da je smrt najvjerovantnije nastupila prirodnim putem, izjavila je Aleksandra Simojlović, portparol PU Bijeljina.

Riječ je o licu sa posebnim potrebama, a ljekar je konstatovao da ima vidne povrede, i to otvoreni prelom desnog lakta i više povreda po tijelu, starih i novih.

Međutim, obducent je konstatovao da se ne radi o lomovima nego o pucanju kože na određenim mjestima usljed dugotrajne bolesti i nepokretljivosti.