STOP NASILJU!!!

Portal Cazin.NET objavio je video strašnog sadržaja kojeg je ovaj medij došao u posjed, a na kojem se vidi kako otac maltretira svoju kćerku, tuče i govori pogrdne riječi te zaista užasne psovke.

Slučaj je, kako se doznaje, prijavljen policiji u Bužimu ali spomenuti portal citira osobu koja je željela ostati anonimna zbog svoje bezbjednosti, a koja tvrdi: "Oni ga opomenu samo i ništa više..."

- U pitanju je Ćazim Odobašić - Ćoka, sa Mrazovca - Općina Bužim kako doznaje Cazin.NET, koji nije želio skrivati puni identitet muškarca, već je pozvao na hitnu reakciju nadležnih!

- Mama djece se razvela od Ćazima, ima pet godina. Bivšu ženu (mamu) je također maltretirao, tukao i vukao po podu toliko da je krv povraćala. Curica na kojoj otac sprovodi nasilje, kako je vidljivo u samom videu ima samo 14 godina, ona ima i braću na kojoj se također sprovodi nasilje kako doznajemo, ali su sva djeca maloljetna.

Video, ako želite, možete pogledati na ovom LINKU

Navodno, prvo je došao pijan kući i odmah istukao svoje dijete, a onda, kako se vidi iz priloženog, razbija joj mobilni telefon i nastavlja s agresijom...

Ovo se ne dešava prvi put u ovoj porodici, ali sigurno ne i zadnji put ako nadležni organi ne reaguju. Apelujemo na nadležne organe da procijene ovu situaciju i da spase maloljetnu djecu - piše cazinski portal,  koji u prilogu ostavlja i jednu prepisku u kojoj je N.N  zamolio Ćazima O., da prestane maltretirati svoju djecu.

Ćazim Odobašić nasilje u porodici 1