Aleks Bonila (Alex Bonilla), 49-godišnji građanin Floride (SAD), makazama je napao čovjeka za kojeg sumnja da je ljubavnik njegove supruge.

Kako piše USA Today, on je provalio u kuću žrtve, svezao ga te mu potom makazama rezao pe*is!? Sve se događalo 14. jula ujutro u kući drugog muškarca u Bellu, a navodno su sve gledala švalerova djeca.

Aleks Bonila 1

Žrtva je nakon napada prebačena u obližnju bolnicu, a njeno stanje je navodno stabilno. Međutim, nejasno je da li će doktori moći da stave u funkciju oštećeni organ.

Bonillu je uhapsio Ured šerifa okruga Gilchrist (Džilkrajst) na Floridi.

POVEZANO
Željka SekulićBOSANAC U DIJASPORI OTKRIO DA MU JE BIVŠA ŽENA U VEZI SA CRNCEM: Ubio je s 15 hitaca

Napadnuti muškarac ispričao je policajcima da je Bonilla pobjegao s mjesta zločina s njegovim odrezanim organom u nepoznatom pravcu.

On je uhapšen nekoliko sati kasnije, a iz policije su istakli da nisu pronašli dodatnih dokaza o zločinu, ali ni odrezani pe*is.

POVEZANO
Indija žena odsjekla spolovilo komšiji 29/12/18aMuškarac (30) ostao bez svog pe*isa, nakon što mu ga je ODSJEKLA KOMŠINICA u koju se zaljubio

Iako policijski službenici još pokušavaju otkriti motiv sakaćenja, Bonilla im je naveo da je žrtvu prije nekoliko mjeseci uhvatio u krevetu sa svojom suprugom. Prema izvještaju policije, tokom napada u kući je bilo dvoje djece.

Bonili je određena kaucija od 1,25 miliona dolara.

POVEZANO
John i Lorena BobbittSUPRUGA MU, DOK JE SPAVAO, ODSJEKLA PE*IS! Onda se uspaničila, bacila organ kroz prozor auta i...