Žena čiji su inicijali K.F. prijavila je jutros policiji da je u porodičnoj kući u mjestu Minđure, u opštini Pale, udarcem sjekirom usmrtila svoju majku K.H, rečeno je Srni u CJB Istočno Sarajevo.

U Policijskoj stanici Pale jutros u 7.30 časova primili su telefonski poziv u kojem im je ženska osoba priznala da je izvršila ubistvo. Službenici su izašli na mjesto događaja i obavijestili dežurnog tužioca.

Tijelo žene čiji su inicijali K.H, koju je jutros u mjestu Minđure, opština Pale, ubila kćerka, prevezeno je u prosekturu u Miljevićima radi obdukcije.

Na licu mjesta spoljni pregled tijela izvršio je vještak sudsko-medicinske struke, koji je konstatovao više povreda glave, navedeno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Sa lica mjesta su izuzeti pronađeni tragovi koji trebaju biti predmet vještačenja.

Kćerka, čiji su inicijali K.F, je lišena slobode i, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ubistvo, treba biti predana Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

Stanicu javne bezbjednosti Pale jutros je K.F. telefonom obavijestila policiju da je u porodičnoj kući udarcem sjekirom usmrtila majku.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je izašao na lice mjesta i rukovodio uviđajem.

(Doznajemo.com/Srna)