Jutros je 41-godišnji S.M. (41) na parkiralištu kod shopping centra Kitro u Nedeljancu kod Varaždina u Hrvatskoj ubio 23-godišnju M.S. pa sebe, a kako doznajemo ubijena je djevojka bila iz  rodom iz Završja, gdje je i živjela sa svojim ubicom, koji je inače bio iz Koretinca.

Iza nje je ostalo 5-godišnje dijete koje je imala iz prijašnje veze.

Radila je u Kitrou u Nedeljancu, a S.M. ju je današnjeg jutra vozio na posao.

Na posao nikad nije stigla, jer je na parkiralištu u automobilu S.M. izadio pištolj i upucao je, a nakon toga i sebe...

Što je dovelo do ovog stravičnog čina i odakle muškarcu pištolj, zasad nije poznato.

Varaždinska policija je vezano za događaj poslala izvanredno priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

Danas u 6.45 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da su na parkiralištu trgovačkog centra u Nedeljancu u osobnom vozilu pronađene dvije mrtve osobe. Kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno, 23-godišnja djevojka i 41-godišnji muškarac dovezli su se osobnim vozilom na navedeno parkiralište oko 6 sati.

Očevidom koji je proveo zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske utvrđeno je da je najvjerojatnije muškarac hicem iz vatrenog oružja usmrtio djevojku, a potom i sebe. Zamjenik Županijske državne odvjetnice odredio je obdukcije preminulih i potrebna vještačenja, dok policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

***

Kako je zaključeno nakon policijske istrage, noćas se na na parkiralištu kod trgovine u Nedeljancu kod Varaždina u Hrvatskoj dogodilo ubistvo i samoubistvo.

Najvjerovatnije je muškarac star 41 godinu prvo ubio 23-godišnju djevojku pa sebe. Pronađeni su u automobilu kod trgovačkog centra Kitro u Varaždinskoj 25c danas ujutro.

Trgovina Kitro u subotu ujutro je normalno radila, ali je dio parkirališta policija zatvorila.

- Radi se o muškoj i ženskoj osobi, a obje su ubijene iz vatrenog oružja. Sve okolnosti i identitet još se utvrđuju - kazali su Varaždinskim vijestima u lokalnoj policiji.

Varaždin zločin 19/11/2016

Zaposlenice Kitroa su u suzama, no s novinarima nisu htjele razgovarati. Mještani Nedeljanca zasad nemaju informacija šta se dogodilo u njihovom susjedstvu...

Neslužbeno doznajemo da je stradala ženska osoba zapslenica Trgovačkog centra Kitro, koju je nevjenčani suprug ujutro dovezao na posao. Također neslužbeno, najvjerovatnije je došlo do prepirke između muškarca i žene, nakon čega je ubio nju, a potom i sebe.

Varaždin zločin 19/11/2016

Varaždin zločin 19/11/2016

Varaždin zločin 19/11/2016

Varaždin zločin 19/11/2016

Varaždin zločin 19/11/2016

Varaždin zločin 19/11/2016