U naselju Branjevo (Zvornik, BiH) muškarac čiji su inicijali R.M. iz vatrenog oružja nanio je povrede ženskoj osobi S.D. od kojih je preminula, navedeno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Doznajemo da je Stana D. (63) ubijena u svojoj kući u spomenutom naselju, a za njeno ubistvo osumnjičen je Ranko M. (52). Nezvanično, njih dvoje su bili u ljubavnoj vezi, no o motivima ovog stravičnog zločina zasad javnost nije obaviještena.

Izvor iz istrage otkriva kako je žena pogođena sa dva hica iz pištolja i to u glavu i grudi, a njeno ubistvo je policiji prijavljeno jutros oko šest časova.

- Policijskoj stanici Kozluk jutros oko 06.10 časova prijavljeno je da je u porodičnoj kući u Branjevu lice R.M. iz vatrenog oružja nanijelo povrede ženskoj osobi. Policija je izlaskom na lice mjesta uhapsila R.M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo. Uviđaj su izvršili dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina i policija, koja nastavlja rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela. Sve dalje aktivnosti u vezi sa ovim slučajem preduzimaće se pod nadzorom postupajućeg tužioca - naveli su iz policije.