Na magistralnoj cesti M14.1 u Bosni i Hercegovini, između mjesta Orašje i Odžak, odnosno na dionici između Tolise i Domaljevca, jutros nešto prije 10 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su dvije muške osobe smrtno stradale.

Naime, putničko motorno vozilo WW Polo, u kojem su se nalazile četiri muške osobe, kretalo se iz pravca Orašja, i iz do sada neutvrđenih razloga, prešlo na suprotnu stranu ceste, sletjelo s ceste i prednjom stranom udarilo u drvo, uslijed  čega je došlo do prevrtanja.

Nakon dolaska službe Hitne pomoći, sve četiri osobe su prevezene u Županijsku bolnicu Orašje.

Policija se oglasila o ovom događaju: Dana 22.02.2019. godine u 09.45 sati Policijska Uprava Orašje je zaprimila informaciju da se na magistralnoj cesti M 14.1  na dionici između Tolise i Domaljevca dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv. Na lice mjesta je upućena ekipa za očevide prometne policije PU Orašje skupa sa istražiteljima kriminalističke policije PU Orašje  koji su potvrdili navode prijave i na licu mjesta utvrdili da je u nezgodi sudjelovalo jedno pmv u kome su se nalazile 4 muške osobe. Tijekom očevida  smo zaprimili informaciju medicinskih institucija da su 2 osobe i to 19 godišnji T.F. iz Boka i 27 godišnji P.F. iz Orašja na žalost smrtno stradali a da su i druga dva sudionika teško povrijeđena, a radi se o  47-godišnjem J.N. iz Donje Mahale i 23-godišnjem J.M. iz Matića. O istom je upoznat dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva, koji je naložio poduzimanje zakonom predviđenih mjera, navedeno je iz Uprave policije MUP-a ŽP.