Tri osobe su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko šest sati u naselju Buna kod Mostara. Stradali su supružnici Jovica Bukvić i Martina Bukvić Mikulić iz Mostara, te njihov rođak, državljanin Hrvatske, čiji su inicijali M.G.. Godišta stradalih su 1978. i 1986....

Nesreća se dogodila kada se vozilo BMW 'zabilo' u bager, koji je vozio cestom, te se od siline udarca odbilo i naletjelo na automobil Audi koji je dolazio iz suprotnog smjera. BMW i bager su se kretali iz pravca Mostara.

Povezani sadržaj:

POVEZANO
Marija Damjanović i Magdalena DominovićOtac ispričao sve TUŽNI DETALJI KAKO SU PRED NOVU GODINU NASTRADALE dvije najbolje prijateljice (21)

Tri osobe koje su se nalazile u BMW-u su preminule na licu mjesta, dok su vozač radne mašine i Audija lakše povrijeđeni, i nisu u direktnoj životnoj opasnosti. O težini nesreće svjedoči i da su morali na intervenciju doći i vatrogasci, kako bi izvukli tijela iz smrskanog automobila.

Saobraćajna nesreća Mostar 01/01/2017

Na mjesto događaju su došle službene osobe, a istraga bi trebala utvrditi sve okolnosti ove nesreće, kojoj je, najvjerovatnije, doprinijela prevelika brzina.

Fotografije snimljene nakon nesreće svjedoče o kako teškom sudaru je bila riječ. Vozilo BMW je potpuno uništeno.

Saobraćajna nesreća Mostar 01/01/2017

Saobraćajna nesreća Mostar 01/01/2017

Saobraćajna nesreća Mostar 01/01/2017

Izvor: Bljesak.info