Teška saobraćajna nesreća u kojoj su tri mladića izgubila život dogodila se rano jutros u beogradskom naselju Surčin, kada je automobil "mercedes" beogradskih registarskih tablica preletio preko kanala Galovica. Jedna osoba je prevezena u Urgentni centar na odjeljenje reanimacije.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko pola šest ujutru na okretnici autobusa 601. U nesreći su poginula tri mladića - M.R. (34) i D.T. (35) iz Jakova i B.R. (29) iz Surčina, a četvrti mladić A.M. (21), takođe iz Jakova prevezen je u bolnicu.

Kako doznajemo, automobil se kretao iz pravca Jakova ka Surčinu. On je, iz za sada neutvrđenih razloga sletio s puta prije oštre krivine, udario u betonsku stanicu, i od siline udara preletio 20 metara preko kanala Galovica i zakucao se u drugu obalu.

Nesreća Srbija 08/082016a

Kanal preko kojeg je letio automobil

Ekipe Hitne pomoći čitavo jutro su izvlačile tijela poginulih mladića iz i ispod automobila.

Hitna pomoć pokušala je da reanimira jednog od mladića na licu mjesta, međutim bezuspješno, rekla je za "Blic" radnica iz obližnje trafike.

"Čuo se stravičan udarac, kao da metalne cijevi padaju iz kamiona. Jedan momak iz automobila je bio još živ i odvezla ga Hitna pomoć", rekla je ona.

Kako doznajemo, mladići su se vraćali iz jednog kafića u Jakovu.

(Doznajemo.com/Blic.rs)