Dvijed su osobe ostale na mjestu mrtve jutros nakon pucnjave iz vatrenog oružja u kući u Cetingradu, u Karlovačkoj županiji, nedaleko od Slunja u Hrvatskoj. U pitanju je mlađi bračni par - M.M. (rođena 1984.) i D.M. (rođen 1985.), koji su imali troje male djece. Po svemu sudeći, suprug je ubio ženu, a potom počinio suicid.

Radio Mrežnica neslužbeno javlja kako je muž ubio ženu, inače medicinsku sestru, a zatim sebi presudio u kući njenih roditelja gdje je žena otišla napustivši muža s troje djece. Zločin se dogodio 20-tak minuta prije 8 sati ujutro, a u tom trenutku u kući su se nalazila njihova djeca.

Prema neslužbenim informacijama, D.M. je došao pred kuću te tražio da razgovara s M.M. Ona je pristala, a nedugo nakon toga pucao joj je u glavu i potom odmah počinio suicid.

Mještani su u šoku i navode kako je riječ o mjestu u kojem se svi poznaju. Ovako nešto ne pamte.

- Svi smo ih poznavali. Bili su krasna familija - potreseni su mještani Cetingrada.

Načelnica Općine Cetingrad Marina Kalić potvrdila je za Hinu da tu nije riječ o ugrožavanju opće sigurnosti, ilegalnim migracijama ili o nekom drugom oružanom obračunu, već o vrlo tragičnom obiteljskom nasilju.

Istraga bi trebala razjasniti okolnosti ovog događaja.

Navodno, D.M. je, nakon što je došao u kuću supruginih roditelja u kojoj je ona bila s djecom i majkom, prvo upucao nju, a onda ubio sebe. Neke neslužbene informacije govore o tome da je M.M. još neko vrijeme pokazivala znakove života, no iz Hitne pomoći nisu je uspjeli spasiti.

Cetingrad ubojstvo 16/06/20a

U kući je bila i majka M.M. koja je bila na katu sa svojom unučadi, a kada se nakon pucnjeva spustila u prizemlje, zatekla je stravičan prizor.

Prema nekim informacijama, u familiji je već bilo obiteljskog nasilja i ubijena je već ranije bila pretučena te da je pobjegla od kuće. Prema pisanju Večernjeg lista, muškarac je imao izrečenu mjeru zabrane prilaska supruzi koja je bila na snazi.

Cetingrad ubojstvo 16/06/20a