Vozačica Renaulta Clija ogulinskih registracija preminula je u subotu popodne, nakon što se njen automobil zapalio prilikom sudara sa Škodom Fabijom čakovečkih registracija na cesti Šibenik-Drniš-Knin kod Pokrovnika. 

Čini se da je 37-godišnjakinja zbog neprilagođene brzine prilikom skretanja prešla u suprotnu traku i sudarila se s Fabijom. Automobil se potom prevrnuo na krov i zapalio dok je vozačica još bila u njemu, javlja Šibenik.in

- Do nesreće je došlo kada je automobil Clio kojim je upravljala 37-godišnja vozačica uslijed neprilagođene brzine prilikom skretanja u desno, prešla u suprotnu traku. Tu je došlo do sudara sa automobilom Škoda Fabia, kojim je upravljao  61-godišnji vozač. Od siline udarca, Renault Clio se odbio i izletio sa ceste, gdje je udario u stablo i prevrnuo se na krov. Drugi automobil ostao je na cesti. Potom je došlo do samozapaljenja automobila Renault Clio u kojem je bila 37-godišnja vozačica koja je preminula – naveli su u šibenskoj policiji.

S druge strane, svjedok nesreće tvrdi da je vozačica još bila živa nakon sudara te da je pričala s ljudima koji su joj pokušali pomoći:

- Automobil od te žene stajao je sa strane ceste. Formirala se kolona i ljudi su izašli iz svojih automobila pomoći joj. Razgovarali su s njom i sigurno je bila živa. Pokušavali su otvoriti vrata, bilo ih je desetak. Međutim, njen automobil se zapalio, a nisu uspjeli otvoriti vrata i izvući je.

Izgorjeli Clio Ogulin 0

Izgorjeli Clio Ogulin 0

Izgorjeli Clio Ogulin 0

Izgorjeli Clio Ogulin 0

(Doznajemo.com/Šibenik.in/Foto: PIXSELL)