Zgodni turski glumac kojeg se sjećamo po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", 35-godišnji Burak Ozcivit, prolazi kroz težak period. Naime, njegovoj supruzi Fahrije nedavno je preminuo otac nakon višegodišnje borbe s karcinomom želuca, a ona je zbog toga pala u tešku depresiju i  nikako se ne uspijeva izboriti s tugom.

Zbog toga je teret brige za njihovog jednogodišnjeg sina Karana gotovo u potpunosti pao na Buraka, otkrio je izvor blizak supružnicima.

POVEZANO
Burak Ozcivit 1TEŠKI TRENUCI NAJLJEPŠEG TURSKOG GLUMCA: Bali-beg teško bolestan!?

- Burak je pokušava uvjeriti da posjeti psihijatra, s obzirom na to da je već duže od dvije sedmice kao biljka. Gotovo uopšte ne jede i rijetko komunicira sa svojim najbližima. Burak je mislio da će njegova supruga utjehu nakon gubitka oca pronaći u malom Karanu, ali ona skoro nikako ne provodi vrijeme s njim. Burak je posljednjih dana dječaku i otac i majka. Čak je uzeo još nekoliko slobodnih dana, pa ga trenutno nema na snimanju kostimirane serije "Osman", u kojoj inače igra glavnu ulogu. Nada se da će Fahrije uskoro pristati otići psihijatru kako bi joj on pomogao da se vrati u normalu – ispričao je izvor

Podsjetimo, Burak i Fahrije su dobili sina Karana u četvrtom mjesecu prošle godine, a presretni otac je nasljedniku odmah otvorio Instagram profil. Time je zaradio negodovanje javnosti i oštre kritike.

Burak i Fahriye 1

Turski mediji su pisali da je Bali-beg bio uz suprugu tokom porođaja, a bračni par je jedan od najomiljenijih celebrity parova u Turskoj, ali i svijetu.

Iako na Karanovom Instagram profilu i dalje nema nijedne fotografije, ponosni roditelji na svojim društvenim mrežama pokazali su čitavom svijetu njihovu najveću sreću.

– Karan, moj svemirski kapetan – poručila je ponosna mama

 – Sin – napisao je kratko Bali-beg ispod fotografije na kojoj se vidi stisnuta šaka malenog sinčića...

Burak i Fahriye 1