Supruga Gordana Goca Šaulić s djecom Mihajlom, Sanelom i Ildom preživljava dramu usljed tragične smrti pjevača Šabana Šaulića (68), a nakon što prođe sahrana, za Gordanu se obaveze vezane za njenog supruga ne završavaju.

- Posljednjih godina on je rjeđe ugovarao tezge i fiksirao cijenu, a novac je ugovarala i uzimala Goca - tvrdi izvor, a navodno Goca će morati vratiti oko 235.000 eura koje je dobila na ime unaprijed ugovorenih tezgi, zakazanih do kraja 2019. godine.

POVEZANO
Šaban Šaulić koncertTESTAMENT: Evo kome je Šaban ostavio VIŠE OD 2 MILIONA €, vilu i 3 stana u Beogradu, vikendicu...

Poznato je da je Gordana bila Šabanov menadžer te da je barem 50 posto dogovorene cifre od svakog nastupa uzimala unaprijed.

- Goca se pitala za sve kada je Šabanova karijera u pitanju. Ona je vodila računa o finansijama i koliko novca se uzima za koji nastup. Naravno da se cijena razlikovala kada Šaban treba pjevati u nekom klubu, diskoteci ili na privatnom veselju. On je bio jedan od najtraženijih pjevača i njegova cijena je išla od 10.000 do čak 30.000 eura po nastupu.

POVEZANO
Odlazak na sahranu Šabana Šaulića 1POKUŠAVA DA ZARADI NA SMRTI ŠABANA?? Za 40 maraka nudi odlazak na sahranu, lunch paket i obilazak...

Nekada je radio za garantirani bakšiš, tako da su cijene mogle dostići i do 50.000 eura po nastupu, u zavisnosti od mjesta i vrste proslave. Međutim, posljednjih godina on je rjeđe ugovarao tezge i fiksirao cijenu, a novac je ugovarala i uzimala Goca, jer je to bila Šabanova želja. Uzimala je cijeli iznos ako bi nastup bio blizu, a, ako je daleko, onda pola honorara - izjavio je navodno dobro obaviješteni izvor, kojeg citira beogradski `Kurir`.

SAHRANA. Šaban Šaulić treba biti ukopan u petak, 22. februara, u Beogradu. 

Komemoracija velikanu narodne muzike planirana je u 11 sati u Skupštini grada Beograda, u velikoj dvorani.

POVEZANO
Šaban Šaulić blackPOZNATI PJEVAČ ŠABAN ŠAULIĆ nije vanbračnom sinu dao 850 eura koje su mu trebale da uveže staž!?