"Da je sreće da sam ja umrla, a da on sada mene sahranjuje, a ne ja njega! Djeca i njegova žena Danijela još ne znaju da je poginuo! Teško meni!"

Ovako je zavapila na početku ispovijesti gospođa Slavica Glušica, majka motocikliste Gorana Glušice (41) iz Smedereva (Srbija), koji je u subotu motociklom sletio s auto-puta kod Bubanj potoka i poginuo na licu mjesta.

Goran Glušica 1

Tragedija se dogodila na auto-putu Beograd-Niš u smjeru ka Nišu, kad je stradali Goran motociklom sletio s puta, udario u zaštitnu ogradu i pao!

Kako se ranije doznalo, s njim je na motociklu bila i njegova supruga Danijela, koja je teško povrijeđena. Njih dvoje su se navodno vraćali u Smederevo s moto-skupa. Iza sebe je ostavio dvoje djece.

- Ni sama ne znam šta se tačno dogodilo! Danijela je u bolnici u Beogradu na intenzivnoj njezi, a on je poginuo na licu mjesta. Tijelo je još u Beogradu, pokušavamo da ga izvučemo nekako, jer sada su komplikovane te procedure zbog korone. Još ni tijelo nismo dobili, suprug je tamo u Beogradu, sređuje to. Djeca su dobro, ali jadna još ne znaju da im je otac poginuo. Poslali smo ih kod rođaka u Kikindu, da ih sklonimo od svega, makar dok im se majka ne oporavineutješna je Slavica i dodaje da ne zna kako će nastaviti da živi bez sina.

- Danijela je teško povrijeđena, ali je svjesna. Međutim, ni ona još ne zna da je moj Goran poginuo. Ne smijemo da joj kažemo da joj se stanje ne pogorša. Ne smijemo makar dok se ne oporavi, pa da joj pomognemo koliko god možemo. Uzeli smo joj i telefon da slučajno ne vidi na Facebooku ili tako nešto. Ja ću kako moram! Da je sreće da sam ja umrla, da sada on mene sahranjuje, a ne ja njega. Život je čudo! Prva bih voljela da odem tamo umjesto njega i sve bih uradila da se vrati ženi i djeci, a da ja budem na njegovom mjestu. Šta ću, moram da im pomognem, sada sam djeci i snahi potrebnija nego ikada. Tu su i njegovi prijatelji, koji žele da pomognu... Šta ćemo – ispričala je kroz suze majka skrhana bolom.

Goran je bio član Moto-kluba "Arhangel" iz Smedereva, a od njega su se oprostili i kolege bajkeri.

- Obavještavamo svu braću, prijatelje, one koji nas znaju... da su naš klub i naša zemlja u saobraćajnoj nesreći izgubili sina, oca, brata, prijatelja, vjernika, Srbina... Čovjeka koji je časno i zaslužno nosio vatreni mač "Arhangela". Laka ti zemlja, naš brate Gorane – navodi se na Facebook stranici MK "Arhangel" uz Goranovu fotografiju.

Inače, sa supružnicima je u trenutku nesreće putovalo još nekoliko bajkera, zahvaljujući kojima je, prema tvrdnjama očevidaca, Danijela preživjela, jer da nije bilo njih, na nju je moglo naletjeti neko vozilo na auto-putu jer je pala na asfalt.