U Konjicu (BiH) su ovih dana ugašena tri mlada života. Mladić 1993. godište iz Hadžića utopio se u Neretvi u mjestu Spiljani. Nedugo nakon toga, u subotu je policija obaviještena da je u mjestu Memidžani pronađeno tijelo mladića Ermina Omerovića rođenog 1989. godine. U pitanju je, navodno, bio suicid.

U nedjelju ujutrao na Bradini poginuo mladić Sadber Terzić (28) iz Kaknja dok je upravljao motociklom

Danas je dženaza stradalom Erminu, a mediji su objavili još neke detalje ove tragedije.

U posmrtnici se navodi sljedeće:

Sa žalošću i tugom javljamo našoj rodbini, prijateljima i komšijama da je naš dragi

Omerović (Salko) Ermin
(1989—2020)

Dana 27.06.2020. godine, preselio na Ahiret u 31. godini života. Dženaza-namaz će se klanjati u ponedjeljak, 29.06.2020. godine, nakon ikindije namaza, u 17:15 h u haremu Blučići, gdje će se i ukopati.
RAHMETULLAHI 'ALEJHI RAHMETEN VASI'ATEN
OŽALOŠĆENI: majka Zulija, babo Salko, kćerke Nejra i Džejla, sestra Erna, sestrić Mirza, sestrična Irna, zet Fikret, dedo Alija, nana Šemsa, amidža Edin, amidžična Naida, amidžić Maid, strina Esada, tetke: Šehra, Envera i Ferida, daidže Enver i Slever, tetići, tetične, te porodice: Omerović, Maksumić, Veljković, Balić, Kovačević, Košpo, prijatelj Savo Čećez te ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.
Prevoz obezbjeđen ispred Gradske džamije u Konjicu u 15:30 sati.

Nezvanično se doznajemo da je mogući razlog zašto je Ermin digao ruku na sebe, bračna svađa. Iza sebe je ostavio suprugu Aidu i dvije kćerke. Supruga Aida je izostavljena sa smrtovnice.

Omerović Ermin posmrtnica

(Doznajemo.com)