Maja Avdibegović (35), kćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara “Bijelog dugmeta” i frontmena “Vatrenog poljupca”, pronađena je jutros mrtva u svom stanu u sarajevskom naselju Jezero.

Pretpostavlja se da je uzrok smrti predoziranje narkoticima ili lijekovima. Suzana Vukašinović, supruga Milića Vukašinovića ispričala je da je roker toliko shrvan od bola da ne može da se javi na telefon, a onda je objasnila šta se zaista desilo.

POVEZANO
Milić Vukašinović kćerkaTIJELO KĆERKE MILIĆA VUKAŠINOVIĆA pronađeno u stanu u naselju Jezero u Sarajevu

– Mi smo bili kod nje, sinoć smo došli iz Sarajeva. Sve je bilo normalno, provela je vrijeme s nama, dogovarali smo se o zajedničkom odmoru, bilo je puno planova. Mi smo joj ostavili novac da ispazari hranu, jer je Mića imao dogovorenu svirku 26. sada, a poslije svirke da odemo kod nje u Sarajevo – prisjetila se Suzana.

– Pretpostavljamo da je od novca koji smo joj dali za hranu ona kupila heroin. Mi smo prije ovoga bili deset dana u Sarajevu s njom. Bila je lijepo raspoložena. Sinoć kada smo krenuli, bila je sasvim ok. Kada smo stigli za Beograd u 11, slali smo joj poruke. Bilo mi je čudno što se nije javljala. Pomislili smo da je zaspala, a onda su nam ujutro komšije javile stravičnu vijest da je nađena mrtva. Mi smo na putu za Sarajevo sada. Mića ne može da priča, shvatite ga. Ljudi su pisali sve i svašta. Pisali su da su Mića i Maja u lošim odnosima, to nije istina, bili su u odličnim odnosima do zadnjeg dana – izjavila je supruga Milića Vukašinovića.

POVEZANO
Suzana Milić Vukašinović ISPOVIJESTJEDAN OD NAJPOZNATIJIH MUZIČARA NA BALKANU, MILIĆ VUKAŠINOVIĆ htio da se ubije!?

(Doznajemo.com/CDM)