Bračni par Dž.P. i N.P. iz Beograda poginuo je u sudaru putničkog i teretnog vozila koji se dogodio danas na magistralnom putu Milići-Zvornik u mjestu Vukšić Polje, potvrđeno je Srni u CJB Bijeljina.

Portparol CJB Bijeljina Aleksandra Simojlović izjavila je da dijete, A.P. (4), koje se s roditeljima nalazilo u automobilu, nakon ukazane medicinske pomoći u Milićima prebačeno u Zvornik na dalje liječenje. U teškom stanju, djevojčica je onda iz Zvornika transportovana na Dječiju hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla.

Djevojčica je zadobila otvoreni prelom lijeve nadlaktice, prelom desne natkoljenice i ima teške povrede tijela i glave.

Saobraćajna nesreća dogodila se u 15.15 časova, a sudarili su se teretno vozilo "mercedes" i putnički automobil "škoda".

Tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Biljana Petrović izjavila je da bi se o uzroku današnje nesreće moglo govoriti tek nakon što bude završen uviđaj i obavljeno vještačenje:

“Vještak saobraćajne struke izvršiće vještačenje. U toku je uviđaj i prikupljanje svih materijalnih dokaza i tek nakon toga moći će se sa određenom sigurnošću reći šta je uzrok ove teške nesreće”.

Očevici nesreće kažu da se prilikom sudara čuo zvuk, od kojeg su zanijemili mještani obližnjih kuća.