Pjevačica Seka Aleksić je odlučila da napravi pozlaćenu skulpturu svog trudničkog stomaka, i tako uradi ono što Kim Kardašijan i druge svjetske zvijezde, praktikuju već nekoliko godina!?

Kako tvrdi Kurir, još prije odlaska na more, Seka je dogovorila detalje oko pravljenja otiska njenog stomaka.

"Seka je za to doznala preko Interneta i veoma joj se dopalo... Najvjerovatnije će se odlučiti za pozlaćenu skulpturu", naveo je izvor blizak pjevačici za spomenuti list.

U zavisnosti od toga šta mušterije žele, cijena ovakvih otisaka se kreće od 150 pa do nekoliko desetina hiljada eura.

Budući da se Aleksićeva odlučila za pozlaćeni otisak, cijena je oko 5.000 eura.

***

Podsjetimo, Seka Aleksić nestrpljivo očekuje dan rođenja svog prvog djeteta, koje treba dobiti u braku sa Veljkom Piljikićem. Ona se polako priprema za pauzu u karijeri koju planira napraviti da bi se posvetila majčinskoj ulozi.

S obzirom na to da su mnogi Sekini pratioci na društvenim mrežama komentarisali da je sumnjivo to što pjevačica nikad ne pokazuje stomak izbliza, započele su glasine da pjevačica zapravo nije trudna i da, ili namjerava usvojiti dijete ili ga dobiti uz pomoć surogat majke.

Seka je nedavnim fotografijama na Instagramu uspjela da "zapuši usta" svima koji joj ne vjeruju, jer je prikazala trudnički stomak, a fotografije možete pogledati na OVOM LINKU.