Danas u doba koronavirusa mnoga vjenčanja širom svijeta su otkazana. Ali, jedan par iz Banjaluke pokazao je svima kako ljubav može barem na trenutak pobjediti koronavirus.

Naime, Svjetlana Keren i Dušan Babić danas su se vjenčali uz sve mjere koje su na snazi. Oni i njihovi kumovi nosili su neobične maske za lice na kojima je pisalo: mlada, mladoženja, kum i kuma.

Vjencanje BL korona 28/03/20

Vjencanje BL korona 28/03/20

- Za datum vjenčanja smo se odlučili još krajem prošle godine, jer nam on privatno ima simboliku. Ali, željeli smo i da ono bude između dvije trke, jer je moj suprug profesionalni atletičar, a ja rekreativno trčim polumaraton i manje trke. Svadbu smo planirali u krugu uže familije i roditelja, ali je takva situacija da su i moja majka ali Dušanovi roditelji stariji od 65 godina, pa nisu prisustvovali zbog zabrana - izjavila je Svjetlana.

Vjencanje BL korona 28/03/20

- Drago nam je ako je vijest o našem vjenčanju, nekome popravila raspoloženje. Pravu proslavu smo dogovorili sa kumovima, roditeljima i porodicom, kada prođe ova situacija s koronavirusom. Imali smo skroz drugačiji koncept, ali na kraju je ispalo dobro, pa sam čak uspjela naručiti i bidermajer - izjavila je mladenka za Banjaluka.com.

Vjencanje BL korona 28/03/20

(Doznajemo.com)