U istrazi ubistva pjevačice "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović (33), ključnim bi se nakon pet mjeseci moglo pokazati ispitivanje navoda o bavljenju nadriljekarstvom od strane Zorice Marjanović. Naime, kako tvrdi Informer, policija na saslušanje namjerava pozivati njene klijente, a na listi potencijalnih svjedoka su i mnogi pjevači, glumci i političari, koji su tražili pomoć od nje, ali i jedan aktuelni član Vlade?!

- Policiji bi posao mogao dodatno olakšati rokovnik i bilješke koje je Zorica vodila 20 godina, a koje je policija zaplijenila prilikom pretresa kuće Marjanovića - piše isti list.

- Sva ta poznata imena se nalaze u Zoričinim spisima, koji su sada u rukama policije. U oduzetom materijalima su i pisma koja su klijenti slali Zorici, a ona je vodila evidenciju o svojim mušterijama, problemima koji ih muče, kao i koliko su novca dali.

Pjevačica Nada Topčagić nedavno je tvrdila kako joj je Zorica pomogla alternativnom medicinom.

I poznati srpski TV voditelj Dejan Deki Pantelić, koji je godinama vodio bitku s rakom, javno je priznao da je išao po pomoć kod Zorice.

Izvori Informera tvrde kako su mnoge poznate pjevačice dolazile po preporuci kod Zorice Marjanović da ih "liječi" od kojekakvih boljki, ali i ljubavnih, porodičnih i drugih problema. - Uglavnom su među njima pevačice, koje su kod Zorice išle po preporuci.

Zgodno im je bilo i što su Zoran i Jelena komponovali pesme, pa su mogli da maskiraju dolazak. Ima onih koji su govorili da im je Zorica pomogla - naveo je sagovornik lista u tekstu pod naslovom "Zoričin rokovnik otkriva Jeleninog ubicu".