Pjevačica Olja Bajrami tek sad otkrila je kakvu je životnu borbu vodila i kroz šta je sve praktično sama prošla!

Naslovnicu magazina Aura ove sedmice krasi fotografija lijepe bh. pjevačice Olje Bajrami, a naslov privlači pažnju mnogih čitaoca ovog magazina, a nije ni čudo što svi žele doznati kroz kakav je period prošla vlasnica trenutno možda i najvećeg hita "Mjesečar". Naime,

Olja Bajrami prije nekoliko godina otkrila je da ima rak štitne žlijezde, u ispovijesti za spomenuti magazin pjevačica je otkrila kako o tome niko ništa nije znao osim porodice i uskog broja prijatelja.

Praktično sama se borila i izborila sa zdravstvenim problemom. Ispričala je kako je morala da promijeni način ishrane, života te se maksimalno posvetila zdravlju i samoj sebi.

Štitnu žlijezdu je odstranila, danas je dobro, i nakon hita "Mjesečar" koji je trenutno vrlo slušan na našim prostorima Olja Bajrami sprema i novi spot i singl. Mnogi fanovi i prijatelji odaju joj priznanje što je na ovakav način prošla kroz cijelu životnu borbu i s radošću iščekuju nove pjesme. Cijelu ispovijest, savjete i planove možete pročitati u magazinu Aura.