U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Mrkonjić Grad - Ključ, poginuo je mladi pjevač Đurađ Đuranović (33) iz Mrkonjić Grada.

Do nesreće je došlo u mjestu Brdo, u općini Mrkonjić Grad, oko 15 minuta nakon ponoći, kada su se sudarili automobili "audi", kojim je upravljao Đuranović, i "mercedes" za čijim upravljačem je bio 51-godišnji Slobodan Vasić iz Mrkonjić Grada. 

Tom prilikom Đuranović je poginuo, dok je vozač "mercedesa" povrijeđen. 

- Uviđaj na mjestu događaja obavila je dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dragana Lipovčić, zajedno s policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Ona je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nesreće - naveli su iz banjalučkog Okružnog tužilaštva, te dodali kako je naložena i obdukcija nastradalog, koja treba biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Stanovnici Mrkonjić Grada su u šoku, jer ga svi poznaju kao poštenog sugrađanina i uspješnog mladića, pišu Nezavisne novine, koje doznaju da je nedavno dobio dijete.

Muzikom se bavio od djetinjstva. Snimio je niz kompozicija, a javnosti u regionu poznat je i po hit-duetu s Anabelom Atijas.