Pjevačica Severina Kojić ex. Vučković nepravomoćno je osuđena za nasilje u porodici zbog prijetnji koje je uputila svom bivšem partneru Milanu Popoviću, piše Blic.

Naime, Općinski prekršajni sud u Zagrebu donio je presudu prema kojoj je Severina osuđena jer je 14.10. prošle godine Popoviću poslala prijeteći mail u kojem ga je nazvala "manijakom i psihopatom", zatim dodala niz uvreda, uporedila ga je s Adolfom Hitlerom, a spomenula je i "silovanje u zatvoru", tvrdi srpski portal.

Ovim postupkom Severina je navodno počinila psihičko nasilje i izazvala povredu dostojanstva i uznemirenost Milana Popovića, dodaje se u članku.

Kurir sa svoje strane piše da je povod za Severinine prijetnje bio Popovićem mail u kojem joj je napisao da mu je trebala javiti da njihov sin ima zakazan pregled kod doktora.

- Milan je napisao Severini da je odveo dijete na redovno previjanje stopala zbog infekcije koju ima već neko vrijeme i konstatovao da mu ona nije javila vrijeme kada je malom Aleksandru bio zakazan pregled. Nakon njegovog maila je na Popovićev račun iznijela salvu uvreda, izjavio je izvor za Kurir.

Severina je sad dužna platiti troškove prekršajnog postupka u iznosu od 3.000 kuna (oko 400 eura) u roku od 30 dana.

Popović je 2018. godine prijavio pjevačicu Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u obitelji, a njegov pravni tim proslijedio im je Severinin mail s uvredama.