O hrvatskom pjevaču Oliveru Dragojeviću (70) u posljednje vrijeme dosta se pisalo, posebno nakon što je stigla vijest da se bori s kancerom.

Ipak, iako je zbog bolesti oslabio, poznati muzičar se ne predaje i priprema spektakularne koncerte u Splitu. Ulaznice za prvi koncert, koji se treba održati 15.12. u Spaladium Areni rasprodane su u roku od osam sati. Za drugi koncert, koji treba biti dan poslije prvog, karte su prodane još i brže!

 

Naravno, Dragojević je poznat i po ne baš konvencionalnom stilu života, a ovih dana posjeća se na njegovo priznanje o boravcima iza rešetaka. Naime, 1980. godine, Oliver je dao Milovanu Iliću-Minimaksu intervju i otkrio da je dva puta boravio u zatvoru.

- Proveo si dosta vremena u bijelom svijetu. Koliko ti je to koristilo?- pitao ga je Minimaks.

- Malo. Ja pjevam potpuno drugačije nego što sam tamo radio - započeo je Dragojević.

- Gdje si sve radio? -nastavio je Minimaks.

- Švedska, Njemačka, Meksiko, Kanada, Amerika... Bio sam pravi plaćenik, radilo se od osam do četiri ujutro, barska muzika - odgovorio je pjevač.

- Čuo sam da si upoznao i inostrane zatvore? - iznenadio je pitanjem Minimaks, ali ubrzo je stiglo i objašnjenje:

- Dva puta sam bio u zatvoru, ni kriv, ni dužan. U stvari, jednom sam bio kriv. Vozio sam 63 km/h brže od dozvoljenog. Bilo je to u Švedskoj - izjavio je tada Oliver Dragojević.

POVEZANO
Oliver Dragojević koncert kapa 1Oliver Dragojević ostao bez kose zbog TERAPIJE: Publika na koncertu s njim pjevala i plakala (FOTO)