Na magistralnom putu M-17 Hadžići – Pazarić, u mjestu Zovik, nedaleko od Sarajeva, se dogodila stravična saobraćajna nesreće u kojoj su učestvovali kamion MAN i putničko vozilo Peugeot, a tri osobe su izgubile život.

Do nesreće je došlo kada se putnički automobil u kojem su se nalazile stradale osobe direktno sudario s kamionom.

POVEZANO
Zovik nesreća 30/09/2019TUGA (FOTO) Ovo je automobil u kojem su poginuli žena, njena majka i njena beba od par mjeseci...

U nesreći su stradale majka, njen sin i nana dječaka. Da tuga bude još veća, stradali dječak je imao nešto manje od pet mjeseci...

Ono što je bilo vidljivo na mjestu događaja je da je putnički automobil prešao u lijevu traku i direktno se sudario s kamionom koji je prevozio beton.

POVEZANO
Zovik nesreća tragedija 1ZASTAVE NA POLA KOPLJA: U četvrtak ispraćaj majke, mame i bebice koje su poginuli u tragediji (FOTO)

Na društvenim mrežama brojni prijatelji, rodbina i komšije opraštaju se od stradalih.

- U sjećanju ćete ostat vječno duše drage. Ne mogu da vjerujem da vas nema. Pamtit ću zauvijek svaki trenutak proveden s vama, pogotovo one u borovnicama. Ovo je tuga velika i jaka bol. Nek vam Allah dž.š. podari Džennet, a porodicama sabur – samo je jedna od poruka.

Zovik nesreća 3

(Doznajemo.com/Hayat)