Djevojčica Ajša (7) iz Ingušetije ostala je bez dijela desne ruke zbog povreda koje joj je nanijela njena tetka, rođena sestra njenog oca.

Djevojčica je dovedena ljetos u bolnicu u Ingušetiji u teškom stanju sa brojnim prelomima, opekotinama, ujedima i posjekotinama. Ljekari su odmah morali djevojčici da amputiraju desnu šaku i hitno je transportovana u Moskvu zbog težine povreda. U prvi mah je bilo nejasno kako je djevojčica stradala.

POVEZANO
Eduardo Posso 0ZLA MAĆEHA I OTAC DOVELI DJEČAKA (12) DO SMRTI: Tukli ga, nisu mu dali da jede, na kraju vezali u WC

Ajšina tetka, sestra njenog oca, tvrdila je da je djevojčica slučajno upala u bunar, a da ona to nije vidjela, pa je u bunar sipala vrelu vodu. Međutim, kako se njena priča nije poklapala sa dijagnostifikovanim povredama, policija je ubrzo uhapsila tetku zbog sumnje da je djevojčicu krvnički tukla i mučila.

Djevojčica je u bolnicu primljena sa posjekotinama na rukama, nogama, leđima i stomaku. Takođe, djevojčica je po stomaku, ramenima i rukama imala više ljudskih ugriza. Kako rane nisu bile sanirane, mnoge su bile inficirane.

POVEZANO
Tony zlost.STRAVIČNO: Dječaka roditelji toliko tukli da su mu doktori morali amputirati noge (VIDEO)

Nakon što je prebačena u Moskvu, ljekari su se mjesecima mučili da spasu život djevojčice. Desnu ruku morali su da joj amputiraju sve do lakta, ali su uspjeli da sačuvaju lijevu ruku i povrate djevojčici sve funkcije lijeve šake. Djevojčica je otpuštena iz bolnice, i treba konačno biti vraćena majci od koje je odvojena nakon razvoda roditelja.

Ajša je, kako navode lokalni mediji, živjela sa ocem i tetkom nakon što su se roditelji razišli, dok je majka ostala sa braćom.

Majka je nakon otkrivanja stravičnog zlostavljanja izjavila da je djevojčica ostala kod bivšeg supruga jer ona nije sama mogla da podiže troje djece. Ona tvrdi da je više puta pokušavala da vidi Ajšu, ali da joj je suprugova rodbina branila.

Iako je tetka već nekoliko mjeseci u pritvoru, i dalje nije otkriveno zbog čega je krvnički mučila dijete.

POVEZANO
Mom son motuh soapingUžas: MAMA (25) IZ SRBIJE POKUŠALA DA UBIJE SVOG SINA (5) otrovom za pacove!?

(Doznajemo.com/bhdijaspora.net)