Beživotno tijelo petnaestogodišnjeg dječaka A.O. iz Bačke Topole, pronađeno je u kupatilu porodične kuće njegovog druga. Kako Telegraf doznaje, nesreća se dogodila u dijelu grada Čantavirski put, nedaleko od željezničke pruge gdje stanuje dječakova baka.

Starica je, kako se doznaje, došla da probudi unuka i druga A.O. kada je primijetila da on nije u krevetu, već u kupatilu, te da ne daje znake života.

Prvobitno se pojavila informacija da je umro u svojoj porodičnoj kući u Bačkoj Topoli u Ulici Bartoka Bele i da je tijelo u krevetu pronašla njegova baka, ali istina je malo drugačija.

Takođe, u prvoj vijesti bilo je riječi o nekakvoj žurci, poslije koje se dječak nije probudio, ali kako tvrdi poznanik dječakove familije iz Bačke Topole, nije bilo nikakve žurke:

- Ne verujemo u tragediju koja je zadesila ovu porodicu. Prvo smo mislili da se ovo desilo u kući njegove bake, posle smo čuli da je dečak bio kod druga. Nisam čuo da je bila bilo kakva zabava. Velika tuga, mlad život je ugašen - ispričao je jedan mještanin Bačke Topole.

Tijelo petnaestogodišnjeg dječaka poslano je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Nakon detaljne istrage trebalo bi biti poznato šta je prethodilo ovom nesrećnom slučaju.