Jedna je osoba smrtno stradala na Pustoj ulici u Rovinju (Istra, Hrvatska), a zasad se ne zna je li smrt posljedica saobraćajnenesreće ili nečeg drugog.

Naime, rovinjskoj je policiji oko 14 sati javljeno da je u Pustoj ulici automobil marke Mercedes, kojim je upravljao Tony Cetinski udario u tijelo muškarca koji je ležao na cesti. Odmah je započela istraga ovog slučaja.

Neslužbeno se doznaje da su u Pustu ulicu da bi se došlo do tijela muškarca u intervenciju pozvani vatrogasci koji su podignuli Mercedes jer se bio zaustavio na tijelu. Ulica u kojoj se ovo zbilo je jednosmjerna i prilično uska tako da je njom gotovo nemoguća prebrza vožnja.

Toni Cetinski

– Učestvovao sam u nesretnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi – kratko je nakon nesreće izjavio pjevač.

– Potresen sam i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može preživjeti – priznao je Toni.

Toni Cetinski

POLICIJA je objavila detalje nesreće u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji muškarac na kojeg je autom naletio pjevač.

- U nesreći koja se dogodila 03.11. oko 14 sati u Pustoj ulici u Rovinju smrtno je stradao  62- godišnji muškarac.Policijski službenici zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom na mjestu događaja obavili su očevid i utvrdili da se nesreća  dogodila kada je 48-godišnjak upravljao osobnim automobilom Mercedes pulske registarske oznake kolnikom Puste ulice te dolaskom u oštar nepregledan zavoj automobilom pregazio 62-godišnjeg muškarca. Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti, objavili su iz policije.

POVEZANO
Toni Cetinski brza vožnjaPOGLEDAJTE kako je Cetinski prije pola godine JURIO ulicom u kojoj je jučer zgazio čovjeka (VIDEO)