U ulici Hajduk Veljka u Modriči (BiH) danas oko 11:15 sati dogodila se nesreća u kojoj je smrtno stradao 19-godišnji radnik A.O. U pitanju je radnik modričkog komunalnog preduzeća "Komunalac"

Do nesreće je došlo kada je vozač D.K. (63) iz Modriče, koji je upravljao vozilom za odvoz smeća marke Mercedes, pregazio mladog radnika.

Radnik je, najvjerovatnije, pao s papučice sa zadnjeg dijela vozila, koje se kretalo unazad, gdje je vozilo prešlo preko njega, usljed čega je A.O. na licu mjesta smrtno stradao, navedeno je iz Policijske uprave Doboj.

POVEZANO
Kamion za odvoz smeća nesreća Njemačka 11/08/2017a(UZNEMIRUJUĆE) CIJELA PORODICA POGINULA U "GOLFU": Na auto se prevrnuo smetljarski kamion

Mladić je smrtno stradao na licu mjesta kada ga je pregazilo specijalno vozilo za odvoz smeća, potvrđeno je Srni u PU Doboj. Iz policije navode da je preminuli najvjerovatnije pao sa papučice sa zadnjeg dijela vozila koje se kretalo unazad i koje je prešlo preko njega.

Nezvanično se doznaje da je život izgubio 19-godišnji Almedin Osmanović iz Modričkog Luga (Vukosavlje), piše GlasRegije.

Policijski službenici PS Modriča izvršili su uviđaj na licu mjesta, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Modriča nesreća kamion za smeće 1