Dvije osobe poginule su u teškoj  nesreći koja se jučer u 13.35 sati dogodila u mjestu Vukova Gorica, nedaleko od Karlovca (Hrvatska), na staroj cesti Karlovac - Rijeka u Hrvatskoj. Automobil marke Škoda je sletio s ceste...

Smrtno je stradao bračni par, a u automobilu je s njima bila i devetogodišnja kćerka, koja je teško povrijeđena. 

Policija je jutros objavila detalje tragedije. Pišu sljedeće:

Nesreća Vukova Gorica 28/08/18 0

"Jučer oko 13.30 na državnoj cesti D-3 u mjestu Vukova Gorica dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale. Osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka upravljao je 39-godišnjak koji je, iz za sada neutvrđenog razloga, u zanošenju sletio van kolnika i udario u stablo. Tom prilikom smrtno je stradao vozač i 43-godišnja putnica, a dijete je teško ozlijeđeno. U cilju utvrđivanja točnog uzroka nastanka prometne nesreće provodi se daljnje kriminalističko istraživanje", naveli su iz policije.

Kako neslužbeno doznaje Radio Mrežnica, poginuli su supružnici iz Vrbovskog s kojima je u autu bila i kćerka.

Neslužbeno se doznaje da su smrtno stradali otac D.K. (39) i majka A.K. (43). Otac je radio kao vatrogasac, a njegova supruga bila je tajnica u policijskoj postaji u Vrbovskom, piše KAportal. Također, navodno su išli u Karlovac, gdje su na Autobusnom kolodvoru trebali sačekati starijeg sina koji je stizao sa sezonskog posla.

Automobil Škoda sletio je s ceste u desni usjek pa su uz hitnu službu morali intervenirati i vatrogasci te pomoći u izvlačenju preživjele osobe i tijela preminulih. Na mjestu nesreće vidljiv je trag kočenja automobila u dužini sedam metara.

Nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste, u smjeru Jarčeg Polja, netom nakon što se izađe iz mjesta Vukova Gorica.

Nesreća Vukova Gorica 28/08/18 0

Nesreća Vukova Gorica 28/08/18 0

Nesreća Vukova Gorica 28/08/18 0

Nesreća Vukova Gorica 28/08/18 0