Stravična nesreća kod Smedereva u Srbiji!

Prema prvim informacijama, beba je ispala iz vozila u dječijem autosjedištu, a prema svjedočenju očevidaca, prisebnom reakcijom ljudi koji su naišli, odmah je sklonjena sa autoputa.

Otac (53) i kćerka (33) iz Zaječara smrtno su stradali u teškoj saobraćajnoj nesreći jutros na autoputu Niš – Beograd u ataru Male Krsne kod Smedereva.

Saobraćajna nesreća kod Smedereva 10/07/19 1

Otac je bio na mjestu vozača, a kćerka na suvozačevom sjedištu. Na zadnjem sjedištu "škode" zaječarskih registarskih oznaka nalazila se i djevojčica stara godinu koja je ostala nepovrijeđena.

Djevojčica nema teže povrede, a nakon neophodnih pregleda, smederevski ljekari uputili su dijete na Univerzitetsku dječiju kliniku u Tiršovoj u Beogradu.

Saobraćajna nesreća kod Smedereva 10/07/19 1

U automobilu su bile još dvije osobe.

– Djevojčica stara 15 godina zadobila je prelom ruke, ali nije u životnoj opasnosti, i upućena je za Beograd. Žena (61) zadobila je otvoreni prelom ruke, povredu glave i nakon što je zbrinuta, upućena je na dalju hospitalizaciju na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu – izjavio je za Novosti direktor bolnice u Smederevu dr. Nenad Đorđević.

Saobraćajna nesreća kod Smedereva 10/07/19 1

Do nesreće je došlo kada je "škoda" prednjim desnim dijelom udarila u zadnji dio kamiona preduzeća Autoputevi Srbije, koji je stajao u zaustavnoj traci autoputa.

Usljed udarca i velike brzine, automobil se zarotirao i udario u bankinu koja dijeli dvije trake autoputa.

Saobraćajna nesreća kod Smedereva 10/07/19 1