35-godišnji muškarac umro je od ekstremnog sek*ualnog vrhunca dok je imao intimni odnos s jednom ženom u iznajmljenoj sobi.

Čovjek čije je ime prema policijskom izvještaju Charles Majawa, izgubio je svijet nakon odnosa koji se desio u trgovačkom distriktu Phalombea, u istočnoafričkoj državi Malavi.

Naložena je obdukcija, a tamošnji doktori su utvrdili da je neposredan uzrok smrti bio produženi or*azam, javio je lokalni medij Nyasa Times.

POVEZANO
Christele i Ralph JankusMuškarac koji je ubio svoju ženu 48-satnim ekstremnim se*sualnim odnosnom OSUĐEN NA USLOVNI ZATVOR

Sumnja se da se žena koja je bila s preminulim bavi proslilucijom, što bi moglo objasniti činjenicu da je ona odlučila da prijavi slučaj policiji tek nakon razgovora s drugim ženama.

Policajci i medicinski službenici iz zdravstvenog centra «Migowi» pregledali su tijelo i potvrdili ovaj slučaj smrti, o kojem se piše tek sada iako se sve, prema navodima, dogodilo još 18.08. prošle godine.

U nalazu obdukcije navodi se da je spomenuto izazvalo puknuće krvnih žila u mozgu, a zatim i masivni moždani udar.

Policija je odlučila da ne podiže optužnice protiv žene koja je s 35-godišnjakom bila u trenutku smrti, a tijelo preminulog je prevezeno u njegovo rodno selo Matepwe, kako bi bio obavljen pokop.