Banjalučkoj policiji prijavljeno je da je na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (UKC RS) preminula 39-godišnja trudnica I.M. iz Banjaluke.

Policija je prijavu o tragičnom slučaju dobila u subotu, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, naveli su u banjalučkoj Policijskoj upravi.

POVEZANO
Majka B.I. iz Srebrenika 1Iza nje su ostali muž i mala beba... VIJEST O SMRT MLADE MAJKE POTRESLA BiH

Naložena je obdukcija tijela I.M, kao i upućivanje zahtjeva UKC RS radi dostavljanja medicinske dokumentacije.

- Rad na navedenom predmetu je u toku - zaključuje se iz policije, a više informacija o ovom slučaju trebalo bi da bude poznato nakon istrage.

Iz UKC RS su potvrdili da je formiran Stručni tim za utvrđivanje okolnosti u vezi sa smrću I.M.

POVEZANO
Ilijana Manojlović 2KONTROVERZNE NOVE INFORMACIJE O SMRTI TRUDNICE (39): Još uvijek nejasne okolnosti tragedije

- Imenovana je hospitalizovana u našoj ustanovi 17.4.2020. godine u kasnim poslijepodnevnim časovima, a preminula 18.4.2020. godine u 10:35 časova, navode.

Obdukcija tijela je obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Navodno je žena preminula od sepse. Došlo je do komplikacija zbog kojih se pojavila infekcija, koja je bila fatalna. Slučaj je policiji prijavio njen suprug...

Napominju da je s obzirom na to da se predmetni zahtjev odnosi na lične informacije koje se tiču privatnosti trećeg lica, a koje su višestruko zaštićene zakonskim propisima, Univerzitetski klinički centar Republike Srpske nije u mogućnosti da dostavi detaljnije informacije.

POVEZANO
Belma Isić suprug posmrtnicaOBDUKCIJA OTKRILA OD ČEGA JE UMRLA BELMA (20) nakon što je rodila sina

Preminula trudnica iz Đakovice zaražena virusom korona

Trudnica iz Ðakovice koja je bila zaražena korona virusom preminula je jutros na Klinici za infektivne bolesti u Prištini, javili su mediji na Kosovu.

Žena (40) imala je i neurološke probleme i bila je u 28. nedjelji trudnoće.

Vijest o smrti ovog pacijenta potvrdilo je i kosovsko Ministarstvo zdravlja precizirajuci da je trudnica preminula u prvim jutarnjim satima, a da je liječena na odjeljenju intenzivne njege od 15.04.

POVEZANO
JZU bolnica Srbija Istočno SarajevoHOROR U ISTOČNOME SARAJEVU: Trudnicu su pred porođaj otpustili iz bolnice, beba je umrla u stomaku!?

(Doznajemo.com/Nezavisne novine)