U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila kod Trebinja, poginula je Dajana Cerovina, sestra pjevačice Verene Cerovine iz Istočnog Sarajeva.

U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu PI-6140 u mjestu Obodina, sinoć je, oko 22 časa, smrtno stradalo lice inicijala D.C. (31)

Dajana Cerovina posmrtnica 1

Ova žena iz Trebinja je, iz za sada neutvrđenih razloga, sletjela sa puta vozilom "peugeot" kojim je upravljala.

U trenutku ove tragične nesreće u vozilu nije bilo drugih osoba, doznaje se.

- Moja seko ostah bez tebe. Moja zelenooka djevojčice. Moj živote. Ostadosmo ti bato i ja sami Dajana moja - napisala je Verena uz zajedničku fotografiju koju je objavila.

Dajana Cerovina posmrtnica 1

Kako pišu Nezavisne novine, iako je trebinjskoj policiji slučaj prijavljen tek u 22 časa, pretpostavlja se da je Cerovina nastradala mnogo ranije, prije policijskog časa, ali niko nije prolazio ovim dijelom regionalnog puta, koji je slabo frekventan otkako je u blizini izgrađena nova dionica magistralnog puta prema Herceg Novom.

31-godišnjakinja je izgubila kontrolu nad vozilom i njime udarila u nešto ili sletjela s puta upravo na mjestu vozača, dok su kod zadnjeg desnog sjedišta samo ogrebana vrata.

U mjestu Varina Gruda, gdje je Dajana živjela sa roditeljima, mještani su zanijemili od bola, jer su, kako tvrde, Cerovine uzorna i fina porodica, koju je ratni vihor donio u Trebinje i ovdje su sagradili kuću.

Dajana je, kako se doznaje, studirala engleski jezik. Poginula je na peti rođendan svoga sestrića, čijem se rođenju, prije pet godina, i statusom na svom profilu jako obradovala.

To je još više ražalostilo sve one koji poznaju tu familiju.

U posmrtnoj obavijesti navedeno je sljedeće:

- Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini, kumovima i prijateljima da je naša draga Dajana Cerovina tragično izgubila život dana 23. marta 2020. godine u 31. godini života. Sahrana drage nam Dajane obaviće se dana 25. marta 2020. godine na groblju Nedavić-Kalinovik u 14.30 časova. Saučešće primamo na dan sahrane na groblju u Nedavićima od 14.00 časova.

O Ž A L O Š Ć E N I

Otac Goran, majka Biljana, sestra Verena, brat Stefan, sestrić Džan, đedovi Mašo i Vlado, baba Milka, tetke Slađana i Branka, rođak Aleksej, te porodice Cerovina, Kilibarda, Muhović, Vuković, Vujičić, Lukić, Sladoje, rođaci, rodice, kumovi, prijatelji, komšije i ostala mnogobrojna rodbina.

POVEZANO
Saobraćajka Sarajevo Cerovina 31/07/18 0Prva izjava: VERENA CEROVINA NAKON NESREĆE U KOJOJ SU JE CENTIMETRI dijelili od smrti!

(Doznajemo.com)