Nakon što je prekjučer policija u Rijeci (Hrvatska) objavila kako je pronašla mrtvo tijelo 33-godišnje žene, danas je oko 13 sati potvrđen pronalazak mrtvog tijela muškarca, a koji je, izgledno je, njen suprug.

Kako se  neslužbeno doznaje, u oba slučaja se najvjerovatnije radi o predoziranju.

Policija je danas leš 36-godišnjeg muškarca Ž.M. pronašla na teško dostupnom području Vežica, i to nakon pretrage dronom. Radi se o muškarcu koji je posljednjih godina boravio u Rijeci, a porijeklom je iz Orehovice kod Bedekovčine.

U Rijeci je živio zajedno sa suprugom - koja je prekjučer pronađena mrtva - i njihovim sinom.

Prema informacijama iz riječke policije, iako je postojala sumnja da je žena, čije je tijelo jučer pronađeno, ubijena, naknadno je utvrđeno kako je ipak bila riječ o predoziranju.

Neslužbeno se doznaje da je narkomanskom miljeu pripadao i njen suprug Ž.M. te kako se pretpostavlja da se i on predozirao.

Preminuli par imao je jednog zajedničkog sina, a žena je imala sina i s bivšim partnerom. Trenutno se obojica nalaze kod njenog bivšeg partnera, koji je otac starijeg djeteta.

Par je živio u stanu u Rijeci, koji je u vlasništvu njene majke, a koja živi u Opatiji.

Preminula žena je u Rijeku doselila iz Opatije nakon osnovne škole. Kako se doznaje, rano je upala u probleme s drogom. Kao mlađa je bila perspektivna glumica, a pojavila se i u muzičkim spotovima.

Podsjetimo, prekjučer je u riječkom naselju Vežice pronađeno mrtvo tijelo mlađe žene. Uskoro je blokiran veliki dio Rijeke, ali i Duge Rese, gdje su policajci s dugim cijevima zaustavljali vozila. Pretpostavljalo se da se radi o ubistvu te da je za isto osumnjičen muškarac iz Duge Rese.

No, policija je dan poslije potvrdila da smrt žene ipak ne tretira kao ubistvo.

Rijeka dvostruka smrt 16/02/2017

Rijeka dvostruka smrt 16/02/2017

(Doznajemo.com/Index.hr)