Nakon što nas je putem Facebook profila kontaktirala Mirjana Kostić-Vlajić i prijavila stravičan zločin koji je zadesio njenu kćerku u Las Vegasu, u tamošnjim medijima pronašli smo članak u kojem se navodi da je policija u Las Vegasu primila dojavu u petak, 17. maja, da je muškarac ubio svoju suprugu. Tu informaciju objavio je, između ostalih, Fox News.

Tamošnja policija je, također, potvrdila kako je dječak (12) podnio prijavu da mu je otac ubio majku.

Poručnik Rej Spenser (Ray Spencer) naveo je kako je dječak izjavio da je njegov otac udario majku bejzbol-palicom.

Las Vegas Krajišnik ubio suprugu 1

Las Vegas Krajišnik ubio suprugu 1

Foto: Zvezdana sa djecom

Policajci su nakon prijave smjestili dječaka u policijski automobil te otišli na lice mjesta da provjere istinitost njegovih tvrdnji. Kada su pokucali na vrata, niko se nije oglasio, pa su ušli kroz otvoreni prozor spavaće sobe.

Tamo su zatekli ženu kako leži na krevetu u lokvi krvi s vidnom povredom glave, a pored nje je ležao muž koji se činio nepovrijeđenim, objasnio je Spenser.

Policajci su priveli muškarca, koji je identificiran kao 37-godišnji Slobodan Miljuš, dok je ime ubijene žene Zvezdana Bencun.On je odveden u zatvorski centar za ubistva.

Las Vegas Krajišnik ubio suprugu 1

Slobodan Miljuš (Foto: news3lv.com)

Kako nam je napisala žrtvina majka, Zvezdana je, nakon 13 godina braka, odlučila da se razvede. Naime, radila je dva posla da prehrani njihovo dvoje djece, dok je on bio vozač kamiona, ali često na putu.

- Mi smo živjeli u Bosni. Otišli smo u Ameriku. Tamo smo živjeli 18 godina. Njih dvoje su se uzeli i živjeli sami u braku. On je iz Like, Krajišnik. Mnoge stvari je radio u Americi, ku*vao se, moja kćerka je djecu odgajala sama. Htjela je razvod braka, a on je tada postao još gori, nije mogao da to prihvati. Naveče, kad je došla s posla, uzeo je bejzbol palicu i glavu joj razmrskao - ispričala je potresena majka.

POVEZANO
Željka SekulićBOSANAC U DIJASPORI OTKRIO DA MU JE BIVŠA ŽENA U VEZI SA CRNCEM: Ubio je s 15 hitaca