Sve studente Fakulteta političkih nauka, ali i ostale studente sarajevskog Univerziteta jutros je "kao grom iz vedra neba" pogodila strasna vijest, piše portal Kvaka.

Naime, kako ajvlja taj izvor, Haris Halilagić (27), student master studija na odsjeku za Politologiju na Fakultetu političkih nauka sinoć u večernjim satima doživio je infarkt za vrijeme fudbalskog termina, nakon čega je podlegao.

Na stranici Pokopnog društva BAKIJE objavljena je sljedeća informacija o ispraćaju:

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HARIS (HAMID) HALILAGIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 07. januara 2019. godine, u 27. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 09. januara 2019. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO.

O Ž A L O Š Ć E N I : otac Hamid, majka Đula, sin Nermin, Amila Omersoftić, amidža Safet, amidžići Smail i Edin, tetke Halima i Adila, tetići i tetične, daidža Halil, tetke Halima, Hafeza i Salkuna, daidžinica Zineta, daidžići, tetići i tetične, te porodice Halilagić, Duraković, Tatlić, Đozo, Redžović, Bećirović, Boračić, Mekić, Čaušević, Pilav, Mujezin, Gluhačević, Mutapčić, Hadžiahmetović, prijatelji Gutović, Ajanović, te prijatelji sa fakulteta političkih nauka, te komšije i poznanici.

TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U JORDANSKOJ DŽAMIJI, Grbavica 1. KUĆA ŽALOSTI: ul. GRBAVIČKA br. 18/V