Noć nakon velikog slavlja koje je cijeli grad sinoć podiglo na noge, zbog uspjeha reprezentacije Hrvatske na SP, danas je Široki Brijeg potresla jedna tužna vijest.

Naime, mlađi muškarac, praktično još uvijek dječak, iz Širokog Brijega smrtno je stradao u nesreći na radu u naselju Kočerin kod Širokog Brijega.

Prema neslužbenim informacijama, koje je objavila Jabuka.tv, mladić je pri radu na terenu dodirnuo električnu žicu te je doživio snažan “udar struje”.

Mladića su pokušali reanimirati, ali je podlegao povredama.

Ova nesreća se dogodila oko 12 sati, kako neslužbeno doznajemo, dok je 20-godišnjak radio na električnom stupu i kontaktom s električnim vodovima došlo je strujnog udara.

Predstavnik za javnost lokalne policije kratko je komentirao ovaj događaj i potvrdio kako je smrtno stradao radnik širokobriješke poslovnice Elektroprivrede HZHB M.Z. rođen 1998. godine iz Širokog Brijega, a više informacija kako je došlo do ove tragedije trebalo bi se znati nakon istrage.

- Djelatnik JP Elektroprivreda HZ HB preminuo je u četvrtak u Širokim Brijegu od strujnog udara, potvrdio je Feni glasnogovornik MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona Dražen Bošnjak.