Optuženi muškarac po imenu Tyrone Fields (Tajron Filds) izjavio je u utorak na ročištu o izjašnjenju o krivnji da nije imao namjeru ubiti svoju djevojku tinejdžerku, već da je u pitanju bila se*sualna igra u kojoj su njih dvoje dobrovoljno pristali da igraju određene uloge.

Ipak, priznao je da je usmrtio svoju partnerku i izjavio: "Jako mi je žao zbog onoga što sam uradio!"

POVEZANO
Mannheim-AmtsgerichtSTRAVIČNA SMRT ŽENE TOKOM INTIMNOG ODNOSA Udavila se nakon što joj je Oliver u usta stavio krastavac

18-godišnjakinja je tokom bizarne se*sualne igre zadobila smrtonosnu ranu u predjelu glave.

Nakon što je uputio izvinjenje pred sudom, Fields je priznao da je kriv za ubistvo svoje djevojke Christine Meagher (Kristina Meger).

Christina Meagher ambulance

Tužilac Hillsborougha Greg Pizzo objasnio je da je u pitanju bila bizarna se*sualna igrica koja se okrenula prema tragediji u Tampa Hotelu prošlog novembra.

- Optuženi izjavljuje da je on izvukao šaržer iz pištolja, ali da je zaboravio izvaditi metak iz komore i da je žrtva, gospođica Maegher bila saglasna da on uperi cijev oružja u njenu glavu. Fields je nakon toga povukao obarač, ubivši Christinu. Optuženi je ostao pri izjavi da nije namjerno ubio žrtvu, odnosno sa je bila riječ o nesretnom slučaju, objasnio je Pizzo.

Sud je Fielda osudio na 7 godina zatvora, a ta kazna nije zadovoljila ujnu djevojke:

- Čak i da je u pitanju nesretan slučaj, vi ste još uvijek odgovorni za svoje postupke, a događaj ovakvih razmjera zaslužuje mnogo veću kaznu nego što je to sedam godina - smatra Cathy Meagher.

- Christina je imala samo 18 godina i cijeli život je bio pred njom. Niko ne treba da stavi pištolj uz nečiju glavu i povuče obarač. Ako je to bila "igrica" u kojoj su glumili silovanje, onda ne povlačite obarač. Obarač povlačite tokom ubistva - tvrdi ova žena.

POVEZANO
dr. Muhammed Abdulgaffar Mešali 1DOKTOR KOJI JE BESPLATNO LIJEČIO SIROMAŠNE napustio ovaj svijet: Nije želio auta, odjela, nego...