Jedna osoba je poginula, a dvoje djece je povrijeđeno u direknom sudaru dva vozila koji se dogodio sinoć na magistralnom putu Modriča - Doboj, javlja Srna. Djeca su prebačena u dobojsku bolnicu, javila je agencija.

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Modriča-Doboj, u mjestu Dugo Polje, poginuo je mještanin Miroslav Okolić (57), a četiri lica su povrijeđena, među kojima dvoje maloljetnika, potvrđeno je iz policije.

U dobojskoj bolnici su, zbog povreda zadobijenih u sinoćnjem sudaru, zadržani na liječenju supružnici iz Bijeljine čiji su inicijali S.Đ. (46) i A.Đ. (43), kao i njihovi maloljetni sin i kćerka.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 21.00 čas prilikom sudara automobila "audi" u kojem se nalazio stradali i "toyota", kojom se vozila familija iz Bijeljine.

Nesreća se dogodila u mjestu Dugo Polje saobraćaj na ovom dijelu je bio potpuno obistavljen. Naime, iz Auto-moto saveza RS, ranije su naveli da je saobraćaj obustavljen od 21.00 čas i da se vozila preusmjeravaju na regionalni put Modriča-Doboj.