U ugostiteljskom lokalu "Merlot", koji djeluje u objektu Hotela "Leotar" u Trebinju (Hercegovina, BiH), Trebinjac Spaso Milišić (30) rano jutros ubio je nožem svoga sugrađanina Nemanju Šupljeglava (29), koji radi kao automehaničar.

Prema navodima Policijske uprave Trebinje, Milišić je lišen slobode jutros u 7.30 i sumnjiči se za krivično djelo Ubistvo. Na licu mjesta na uviđaj su izašli službenici MUP-a, po naredbi Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju.

Milišić se, kako se doznaje, tereti da je Šupljeglava, inače svog prijatelja, nožem ubo u vrat i to nakon što je između njih dvojice došlo do svađe. Navodno je do svađe došlo zbog djevojke, ali i popravke vozila!?

Prema nezvaničnim informacijama sve se odigralo oko tri sata iza ponoći gdje su mladići sjedili skupa u društvu. U jednom trenutku su se počeli raspravljati i svađati. Spaso je u jednom momentu ustao i izašao iz kafića. Ubrzo se vratio s nožem u ruci. Potom je prišao Nemanji koji je krenuo u toalet, a potom ga je ubo u vrat. Nakon toga je pobjegao iz kafića. Nekoliko sati poslije je pronađen i priveden. Kod njega je nađen i nož kojim je usmrtio prijatelja.

Sutra treba biti obavljena obdukcija tijela ubijenog mladića, nakon čega bi trebao biti poznat tačan uzrok smrti.

POVEZANO
Tuzla Mala pijaca ubistvo 11/02/2018aZLOČIN NA "MALOJ PIJACI" U TUZLI: Bez znakova života F.D. doveden u bolnicu. Ubijen hladnim oružjem!