Više ne kriju svoju vezu, pa se Dejana pohvalila destinacijom koju trenutno obilaze.

Srpska manekenka Dejana Živković (25) je na svoj Instagram profil postavila sliku na kojoj je vidimo u zagrljaju dragog, najboljeg bh. tenisera Damira Džumhura (25), a čini se da više ne žele da taje prirodu njihovog odnosa od očiju javnosti.

- Zaljubljeni par se nalazi na krstarenju oko Meksika, a sudeći po njihovim osmjesima, provode se odlično, piše Blic.

Čini se da sportista nije žalio para, pa je novu djevojku poveo na dalek put, a manekenkinim fanovima se ova objava svidjela, pa su dobili niz komplimenata ispod iste, nastavlja izvor.

Dejana je i ranije povezivana sa sportistima. 2013. godine je započela vezu sa srpskim golmanom Vladimirom Stojkovićem koji je tada još uvijek bio u braku. Mediji su pisali da je Dejana kriva za njegov razvod, ali ona je to demantovala. Poslije raskida je bila sa rukometašem Vladom Mandićem.

Podsjetimo, 2011. godine je učestvovala u rijaliti serijalu "Prvi srpski top model". Žiri ju je često kritikovao, a izbačena je zbog iritantnog ponašanja. Iste godine se pojavila u spotu za pjesmu Darka Radovanovića "E, moja ti". Par dana nakon snimanja, pjevač je poginuo, a Dejana je to teško podnijela.

(Doznajemo.com)