Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25), sva trojica iz opštine Laktaši, poginuli su rano jutros kada je njihov automobil skliznuo s puta u mjestu Kukulje kod Srpca (BiH).

Kako je potvrđeno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nesreća se desila jutros oko 03.30 časova na putnom pravcu Kukulje - Laktaši, kada je putnički automobil Citroen C5, u kojem su bili stradali mladići, sletio s puta. Nezvanično, mladići su išli iz smjera Srpca gdje su bili u noćnom izlasku.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Gordana Mijatović sa policijskim službenicima Policijske stanice Srbac.

Tužilac je naložila preduzimanje istražnih radnji, mjera kao i sva potrebna vještačenja kako bi se utvrdile okolnosti ove saobraćajne nesreće, zaključili su u Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

Poginuli mladići Kukulje

Na uviđaj su izašla službena lica (Foto: Ilustracija)

MLADIĆI ZA PRIMJER. Oni koji su ih poznavali tvrde kako su mladići bili za primjer. Radili su i nisu pravili nikakve problem.

- Poznavao sam i Sašu i Milana, naše porodice su se poznavale i družile, bili su to momci na svom mjestu. Velika je to tuga za sve nas – izjavio je Aleksandar Čičić (29), mladi preduzetnik iz Maglajana.

I ostali mještani slažu se s njim.

– Mladići su bili uzorni, radili su i nisu pravili nikakve probleme, osim što su, kao i svi mladi ljudi, izlazili i družili se – navode.

Poginuli mladić Milan Golubović (24) sin je predsjednice Udruženja porodica sa četvoro i više djece u Laktašima, Slavice Golubović, piše Srpskainfo.

Ova porodica živi u Maglajanima kod Laktaša.

Poginuli mladići Kukulje

Automobil je uništen do neprepoznatljivosti (Foto: Novosti)

KAO UDAR GROMA!? Za spomenuti izvor jedan od mještana koji živi blizu ispričao je da ga je probudio strahovito jak udar zbog čega je mislio da je grom udario u blizini njegove kuće.

Odmah sam se obukao i istrčao iz kuće. Kad sam došao, vidio sam automobil u odvodnom kanalu pored puta. Bio je potpuno uništen, nismo mogli prepoznati o kojem autu se radi. Prišao sam odmah, unutra su bila tri mladića i nisu davali znakove života – naveo je sugovornik.

Poginuli mladići Kukulje

Strahovit udar probudio je sve, pa su se okupili i susjedi i prolaznici i pokušavali pomoći. Odmah su zvali vatragsce, hitnu pomoć i policiju. Ekipa Hitne pomoći na mjestu događaja mogla je samo konstatovati smrt mladića.

Ranko Karapetrović, načelnik opštine Laktašti, potvrdio je da je pored mjesta nesreće naišao oko pet sati jer je krenuo na pecanje: "Prizor je bio stravičan, automobil je izgledao kao gomila željeza!"

POVEZANO
Ukrajina nesreća 28/06/19aCURICA (3 godine) OSTALA SIROČE: Roditelji poginuli u sudaru, u drugom autu bio trener s porodicom

DAN ŽALOSTI. Zbog ove tragedije otkazane su sve planirane manifestacije u Lakaštima, a na dan pogreba mladića je Dan žalosti.

Radojica Vidović, predsjednik mjesne zajednice Kukulje, izjavio je da se nesreća dogodila na granici mjesnih zajednica Kukolje – Lilići.

Mladići nisu iz našeg sela. Ovaj dio puta je renoviran prije par godina i od tada svi vrlo brzo voze na tom dijelu – objašnjava Vidović. On je dodao da su se ovdje i ranije dešavale teške nesreće s poginulim osobama.

POVEZANO
LiveLeak nesreća Rusija jan 2018aTROJE MRTVIH U "FORDU": Vozač, njegova 26-godišnja supruga i njihov 4-godišnji sinčić! (VIDEO)