Velika tragedija dogodila se u subotu 13. juna, kad su dvije osobe smrtno stradale u stravičnoj nesreći koja se dogodila na putu M-17 (Sarajevo-Mostar), u mjestu Vukovići, na području općine Hadžići.

Podsjetimo, u saobraćajnoj nesreći su učestvovali putničko motorno vozilo marke Fiat registarskih oznaka E48-M-612 kojim je upravljao vozač D.P. rođen 1946. godine iz Mostara i motocikl marke Kawasaki, registarskih oznaka E97-K-957 kojim je upravljao vozač E.H. rođen 1979. godine iz Sarajeva.

POVEZANO
Ivan Sedlo nesreća 13/06/20OVO LEDI KRV U ŽILAMA Svjedočenja o sudaru, gdje su stradali sportista Elmedin Hećo i Mostarac D.P.

Elmedin Hećo dženaza 1

U toj nesreći poginuo je nekadašnji džudo i bob reprezentativac Bosne i Hercegovine Elmedin Hećo. On je vozio motocikl, te se sudario s automobilom.

Dženaza i ukop su obavljeni danas na groblju Vlakovo (Sarajevo) u prisustvu velikog broja ljudi. Iza Heće su ostali ožalošćeni otac, majka, kćerka, sestra...

Elmedin Hećo dženaza 1

POVEZANO
Amel Mekić nesreća Ivan sedlo"Prema onom što znam, vozač automobila je bio pod dejstvom alkohola i prešao je u Elmedinovu traku"

(Doznajemo.com)