Nakon što je sarajevski "Dnevni avaz" objavio priču Tuzlanke Elvise Špiorić, koja tvrdi da je zatočena u vezi sa zlostavljačem, odnosno nevjenčanim suprugom, Asmir Omerović-Rizvanović obratio se redakciji spomenutog medija da mi demantirao njene navode.

On tvrdi sljedeće:

- Želim da demantiram njenu izjavu. Kao prvo sve što je izjavila je neistina. Ona je znala da sam oženjen i nisam njen nevjenčani suprug. Imam slike i video koji sam postavio na svom Facebook profilu. Ona mene proganja. Moju suprugu i mene stalno zove da sam morao i broj promijeniti. Prije tri dana je prijavljena i policiji za uznemiravanje - napisao im je Omerović-Rizvanović.

Podsjećamo, Tuzlanka Elvisa Špiorić za naš list tvrdi da je sa Asmirom Omerovićem-Rizvanovićem preživjela teške trenutke.

- Svake sedmice od njega sam doživljavala batine. Lomljenje zuba. Rebra mi je polomio prije dva mjeseca, zbog čega sam ležala u bolnici. Sve je prijavljeno policiji, ali niko ništa ne poduzima. On se još nalazi na slobodi - tvrdila je ona, a dostavila je javnosti i fotografije s modricom na oku i na nadlaktici.