Kako piše Glamur Press, jedna žena iz Srbije tvrdi da ju je muž, navodno, zapostavio zbog Sanje Kužet?!

Naime, suprug spomenute žene je školski drug voditeljke Granda i opsjednut je njom još iz doba srednje škole. Navodno je i tada proganjao, čak je pričao kako su u to vrijeme, navodno, bili zajedno, a sada je tek "odlijepio" jer je ona stalno u medijima, pa ga izgleda ništa osim nje ne zanima?! Čak navodno planira da je negdje sačeka i da joj kaže šta osjeća!

- Ta njegova žena se žalila da ju je maltretirao i tjerao da se oblači i ponaša kao Sanja. Tražio je da promijeni lični opis, samo da ga barem malo podsjeća na voditeljku, kupovao joj haljine kao Sanjine, tjerao je da mijenja glas i da priča kao Sanja, ma ludilo - tvrdi izvor i dodaje:

- Žena je očajna, razvodi se i malo je i nervno popustila. Čas priča kako će da se osveti Sanji, čas je upozorava da se pazi tog čovjeka jer, kako je navela, on se sve više ponaša kao psihopata i ne bi je čudilo ako bi napravio neku ludost. U svakom slučaju, priča zvuči jezivo ako ta žena ne izmišlja, a Sanja bi mogla da pripazi, čisto predostrožnosti radi. Svašta se danas dešava, pa nije zgorega da bude na oprezu – zaključio je izvor.