Nastavnica matematike Branka Jovičin (30) poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 17h dogodila u Ulici Jovana Popovića u Beloj Crkvi.

Kako se nezvanično doznaje, sa Brankom u kolima je bila njena tromjesečna beba koja je prebačena u bolnicu.

- Ženi je najvjerovatnije pozlilo, pa se zakucala u stub u ulici. Ona je na licu mjesta stradala, a doktori su uzaludno pokušali da je reanimiraju - naveo je izvor.

IZNENADA JOJ POZLILO!? Do nesreće je, prema prvim, nepotvrđenim informacijama, došlo jer je Branki iznenada pozlilo, te je izgubila kontrolu nad vozilom dok se vraćala kući s bebine vakcinacije. To je za Srpski telegraf izjavio i Zoran Šarbanović, direktor OŠ "Žarko Zrenjanin", u kojoj je Branka bila omiljena u kolektivu, a posebno među učenicima.

- U korijenu smo sasječeni od bola kad smo doznali da je Branka izgubila život dok se vraćala s mlađim djetetom sa redovne kontrole kod pedijatra jer joj je suprug bio na poslu. On je policajac i, kako sam čuo, imali su lijep brak. Mi u školi smo izgubili izuzetno stručnu mladu koleginicu koja se pokazala kao izvanredan saradnik i predavač. Svi su je jako voljeli, i djeca i kolektiv, jer je bila tiha, blaga i uvijek vedra. Tuga neopisiva - potresen je Šarbanović.

DOKTORI HITNE POMOĆI su odmah na licu mjesta konstatovali da je mlada žena preminula, a bebu su prebacili u bolnicu na preglede iako je bila bez vidljivih povreda. Nastavnica Branka je iza sebe , osim novorođenčeta, ostavila i trogodišnju djevojčicu i supruga Zorana, koji je zanijemio od šoka i bola.

- Velika tuga je zbog iznenadnog i nenadoknadivog gubitka člana porodice snašla Zorana i njegove roditelje, s kojima je Branka živjela od udaje. Zoran je bio na poslu u beogradskoj policiji kad je Branka poginula. Ko zna kako se jadni čovjek dovezao do kuće od bola, niko mu ne bio u koži - izjavila je za spomenuti izvor jedna od prvih komšinica porodice Jovičin, koja je zavoljela Branku čim se iz roditeljskog doma u Novom Sadu doselila u suprugovu kuću.

Gospođa Branka je sahranjena danas u selu Kruščica kod Bele Crkve.