Dok su Halit Ergenc i Berguzar Korel na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije na kojima se činilo da uživaju u porodičnoj idili i ljubavi, između četiri zida preživljavali su navodno pravu dramu.

Poznati par je, prema nekim izvorima, na korak od razvoda jer se Berguzar potpuno posvetila djeci, posebno otkad se u trećem mjesecu rodio njihov drugi sin.

POVEZANO
Šeherzada i Onur 1001 noćŠTA JOJ SE DESILO, ZA NEPREPOZNATI... Pogledajte kako sada izgleda Šeherzada iz "1001 noći"!? (FOTO)

- Ne slažu se u mnogim stvarima. Najgore je što Halit nije želio drugo dijete jer smatra da je prestar, a supruga ga je nagovarala na to gotovo dvije godine. Kad je ostala trudna, bio je presretan, ali nakon što je rodila ona se u potpunosti posvetila djetetu i on se sada osjeća zapostavljenim. Riješili su da se raziđu na nekoliko mjeseci, a poslije toga će odlučiti da li će se zauvijek rastati - tvrdi izvor blizak paru.

Turski mediji navode da je Sulejman utjehu pronašao na drugom mjestu...

Navodno, počeo je da se dopisuje s drugom ženom za koju mediji navode da je veoma popularna i važi za jednu od najvećih glumačkih nada Turske.

POVEZANO
Halit Ergenc i Berguzar Korel 0SJEĆATE LI SE ŠEHERZADE I ONURA? Zbog ovoga i njih dvoje čitava Turska drhti! (FOTO)

- Nedostaju mu strast i žar, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je "hemije", ona se uopšte ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao svi drugi - dodao je izvor.

Iako je Halit našoj publici najpoznatiji po ulozi Sulejmana Veličanstvenog, on i njegova ljepša polovina zajedno su glumili u seriji "1001 noć", gdje je glumica tumačila lik čuvene Šeherezade, a on Onura.

Iako je Halit bio u braku sa Gizem Sosajdi, emocije su planule te se on ubrzo razveo.

POVEZANO
Halit Ergenç kao Sulejman VeličanstveniMNOGI BI MOGLI OSTATI U ŠOKU: Pogledajte kako danas izgleda glumac iz "Sulejmana Veličanstvenog"